Näkyvä blir kvar?!

Näkyvä blir kvar?!

Kristian Näkyvä gjorde troligen sin bästa säsong i karriären fram till att han fick det mycket ledsamma beskedet om testikelcancer. Vältränad som han är och med en form av cancer med mycket goda behandlingsmöjligheter har det funnits många undringar och spekulationer kring om han kommer att spela för Örebro igen. Hans kontrakt gick ut efter det föregående säsongen, men jag tror alla supportrar skulle ta emot honom med öppna armar om han vill och kan spela igen, vilket verkar mycket troligt.

Det är givetvis först och främst en fråga om att han ska bli helt frisk och vara i tillräckligt god form för att spela ishockey på SHL-nivå, men nu verkar det som att Örebro Hockey och Näkyvä är överens om ett längre kontrakt som skulle innebär att han spelar med Örebro igen så snart han är redo, enligt Aftonbladets senaste rykte.

Skulle det stämma skulle det innebära att Örebro Hockey skulle gå in i nästa säsong med en ännu starkare backuppsättning då det också verkar som att Robin Salo blir kvar i Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *