Inför Djurgården – Örebro 27/11

Inför Djurgården – Örebro 27/11

Årets bästa match kom mot säsongens bästa lag. Var det egentligen förvånande? Jag vill påstå att det inte var det. Örebro har väldigt konsekvent spela på sin motståndares nivå under säsongen.

Man kan ju därför tycka att dagens match är ännu viktigare än torsdagens. Kan Örebro fortsätta prestera på den höga nivån även mot sämre motstånd? Att de körde över Frölunda är så klart imponerande i sig, men det jag vill se idag är ett Örebro som också kan prestera bra mot ett sämre lag.

Örebro har samma lag som senast. Leo Carlsson verkar fortsatt vara sjuk och Puustinen … ja han är fortsatt inte återställd. Rodrigo Abols som såg ut att ha rejält ont efter en smäll mot Frölunda har sett fullt frisk ut på träningarna.

Djurgården å sin sida … ja herregud var ska man börja. Tränarkarusellen åsido, de har en skadelista som är helt sanslös och nu är även Marcus Sörensen avstängd efter att han fått sin andra abuse of officials. Samtidigt pågår en intern utredning om kränkande särbehandling av en spelare. Djurgården är inte en klubb i balans helt enkelt.

Med det sagt kan man inte bara ställa ut skridskorna för att slå Djurgården, det måste fortfarande till en insats värd namnet.

Matchen börjar 15.15 och spelas i Stockholm. 14-3 har en diger skara som kommer att vara på plats. Kanalen? Cmore Live 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *